jan 31

Bra tider^^

Da var det duket for nytt blogginnlegg igjen 😉

Mandag 17.01.2011
Siden jeg ikke hadde kjørt på 7 mnd annet enn en liten tur med bestefar på lørdagen, tenkte jeg det var lurt å ta en dobbel kjøretime før oppkjøring, altså 1,5 klokketimer. Det gikk veldig fint. Kjørte en VW Scirrocco både på kjøretimen og på oppkjøring. Han sa han følte seg komfortabel med å låne meg bilen til oppkjøring, så kjøringa var helt klart godkjent. Litt mer oversikt over sideveier som kommer brått på var det han hadde å påpeke.

Tirsdag 18.01.2011
Oppkjøring!! Gikk kjempebra! Var skikkelig nervøs før oppkjøring. Hadde en klump i magen på minst et tonn!! Men da jeg fikk møte sensoren, og kom i gang med å kjøre ble jeg veldig trygg og avslappa. Hadde en kjempefin tur langs kysten i soloppgangen^^,
Var psykoglatt da! Hadde oppkjøring 08:00. Var knapt mulig å gå ute den morgnen! Så kjørte mye under fartsgrensa, spesielt på veien langs kysten, og tok det rolig mot svingene. Enda så forsiktig jeg tok det, så ville sensor gjerne at jeg skulle ha bremsa enda litt mer før svingene for sikkerhets skyld, men det var småpirk. Vi hadde på litt lav musikk i bakgrunn og satt og prata, faktisk en ganske koselig oppkjøring langs kysten^^
Den tekniske prøva kunne ikke vært enklere! Trakk et kort, og det var å sjekke om ABS-lampa virka.. Satt et par sekunder og sa ingenting, lurte på om den tekniske prøva virkelig kunne være så enkel, eller om det var noe jeg ikke hadde tenkt på, før jeg vrei om nøkkelen for å slå på tenninga, og lot øynene falle på ABS-varslingslampa, og fortalte sensor at den virka 😉
SYKT digg med lappen igjen!

Resten av uka
Torsdagen lånte jeg bilen til Simen, en Saab 900, og kjørte til Susanne for å hente no ting jeg hadde glemt der.. GØY å kjøre bil alene igjen! 😀
Ellers har det bare vært allmenfag og lekser. Hadde ei bok på 500 sider, så hele helga gikk med på å lese den.

Uke 4 – Mandag – fredag
Kun allmenfag. Jobba gruppevis med særemnet. Vi skulle lese bok, som nevnt, og se filmen til boka, og analysere begge to og sammenligne film og bok. Jeg hadde valgt ”Jakten på Rød Oktober”. Filmen var total nedtur i forhold til boka!! Mye av hovedhandlinga som var borte til og med! På toget hjem på fredagen satt jeg å analyserte en av scenene i filmen.

Lørdag 29.01.2011
Kl. 01:30: Jeg får endelig se Henriette! Vi har jo kun snakka sammen på nettet, hvor vi forøvrig har hatt god kontakt. Veldig koselig jente. Kjempefint å få se henne i virkelighetens verden! Jonny hadde henta med seg både hun, moren og bestemora en tur til Drammen. Jeg dro etter et par timer hjem for å sove, før jeg på morran dro tilbake igjen. Da hadde de tre andre dratt for å kjøre hjem bestemora, og Jonny og Line blei borte hele dagen. Jeg og Henriette dro ut og kjørte en tur, for begge er glad i å kjøre bil, og jeg syns det er SINNSYKT gøy å kjøre bil igjen!! 😀 Så nå har hun fått omvisning både i Drammen, på Åssiden og på Konnerud 😉 Vi dro så hjem til Jonny igjen og så på et par filmer, ”Varg Veum – Skriften på veggen” og på ”Engelen”. Var to gode filmer^^
På kvelden, etter mørket la seg over byen, dro vi en tur opp på Spiraltoppen! Et koselig sted med utsikt utover HELE Drammen by! Hele veien fra Mjøndalen til Drammen sentrum og videre utover. Det var helt nydelig på kvelden! Etter det satt vi bare og slappa av til Jonny og Line kom tilbake. Utpå natta var det sengetid, og siden vi ikke gadd å dra ut til meg sov vi på sofaen hos Jonny^^

Søndag 30.01.2011
Vi sov lenge og vel. Altså.. Henriette stod opp og dusja i 9-tiden, men vi var så trøtte, så vi sov videre, til Jonny og Line stod opp i halv ett tia. Vi spiste frokost – Grandiosa Hjemmelaget, den nye typen på 1,2 kg! Dro etterhvert hjem og pakka og spiste middag før jeg tog buss/tog til Drammen. Fikk vært litt mer med Henriette og folka før jeg hoppa på toget 17:45, og nå sitter jeg her og skriver ;D
Alt i alt en helt super helg!! 😀
Fra i morgen og til fredag er det øvelse inne på leiern, med selvforsvarskurs, samt vakt og sikring i praksis. Vi skal bo ute i lagstelt og forberede oss til vinterøvelsen i uke 7 og 8 😉
Også blir det hjem igjen i helga! 😀

Preikast^^

8 kommentarer

 1. Du fikk lappen på bursdagen til mamma! Atter en gang gratulerer!

  Åhh jeg misunner disse jentene så til de grader..

 2. Silje =) sier:

  Gratulerer med lappen! =)
  Høres ut som at du har hatt en fin uke =)

 3. Marie sier:

  nawi, Henriette er ei søt pia.. ^^
  skjønner jo hvorfor du ikke svarer på melding, du er opptatt konstant x) !!!! ikke glemme sovedyret ._. !!

 4. Henriette sier:

  har hatt en koselig helg da! savner deg<3

 5. Daniel sier:

  Takk folkens^^
  Jeg har hatt en fiin uke ja^^
  Husker på deg sovedyret mitt^^ <3
  Men er ikke alltid jeg har tid til å svare som du sier x3
  Kjempekoselig! 😀
  Håpe det ikke blir alt for lenge til neste gang 😉

 6. Marie sier:

  yay ^^ bra det rudolf <3

 7. Morten sier:

  Har du vært uten lappen? Hva gjorde du for å miste den?

 8. Daniel sier:

  Ehm.. jaaah.. Var nok det.. :/
  Du husker vi snakka om dekkdimmensjoner?
  Mine dekk var jo for breie.. Jeg kjørte til forhandler og krevde nye, de hadde kun et sett på lager.. noen dyre Michelin-dekk..
  Møtte no venner utover dagen.. også skulle jeg hjem fra Svelvik klokka halv ti på kvelden.. Testa dekka godt rundt svingene, og de satt sykt bra! De første dekka jeg fikk pga de jeg skulle hatt satt fast i transportstreiken var også dyrere dekk, men merka god forskjell til de nye! Og testinga gjorde meg nok litt overivrig, så da sletta kom klarte jeg ikke å dy meg.. tråkka litt hardt, og der kom sivilen bak meg.. Hvor riktige målingene var vet jeg ikke, for de var forskjellig anmeldelsen fra hva de sa muntlig dagen før, de sa også at de vanligvis avhører folk på stedet, men valgte å avhøre meg på politistasjonen klokka 9 på kvelden dagen etter uten å si hvorfor, de «kontrollkjørte» strekningen etter de hadde stoppa meg, og jeg har ikke fått se noen målinger.. og Målinga starta etter to svinger mens de var langt bak og ikke hadde sjans til å se meg.. Men la meg flat og tok mine 7 mnd og 10 000.. Surt..

Skriv et svar