sep 03

Forcen nå da ;D

Da har jeg shina rommet hjemme og dratt i forcen..
Skulle egentlig legga ut link til full rapport fra opptaksprøvene.. men glemte word-fila hjemme >.<
Men kan fortelle kort.
1. Uka tok vi helse-tester, styrketester og 3000m test.. og intervju.. veldig personlig intervju 😛
2. Uka var feltuka, hvor vi ble testet om vi hadde noe lederpotensiale. Det gikk bare genialt bra! I motsetning til i fjor.. xD F.eks. skulle jeg lage improvisert kart av ting i naturen – på bakken.. i fjor gikk det rett i dass.. I år fikk jeg bare positive tilbakemeldinger fra de andre og veilederen xD ^^
Ene natta var litt stress da.. Vi skulle ut på oppdrag.. midt på natta.. og siden vi måtte krysse en elv, så pakka jeg inn de varme tørre klærne i to plastsekker som jeg teipa igjen.. Hadde bare på meg t-skjorte og sommer-uniformen.. Under 10 grader ute, og vi skulle holde vakt i halvannen time fram til klokka var ca 04:00 hvor vi skulle krysse elva.. Jeg visste jo ikke at vi ikke skulle pakke ned klærne, så var jo totalt unødvendig å fryse.. x3
Vi pakka klærne og sekken i en plastsekk og teipa igjen med mest mulig luft og hadde dermed en flåte som vi la stridsvesten på (som jeg seff hadde glemt å ta ut notatblokka av, så den ble søkk våt.. -.-‘ )
Så var det å svømme naken over elva med denna flåta da.. 😛 og kle på oss og komma oss dit vi skulle og tegne skisse over et bebygd område uten å bli sett.. Til og fra måtte vi heller ikke bli sett..
3. Uka var stort sett bare venting mens dem evaluerte alle sammen og fant ut hvem som var gode nok 😉

Så var det leir på Drotningborg igjen da.. Første voksenleir for meg ;D
Kjempekos!! ^^,
Meg, Egil og Sigurd sov i telt med oppblåsbar dobbeltseng da.. Ikke så mye mer.. Klarte oss uten sofaer, bord, kjølebag’er, grill, gass-komfyr, steikovn og sukkerspinn-maskiner… Som enkelte andre hadde med.. Ja Susanne og Kristoffer, jeg tenkte på dere.. xD ^^
Noe som var skikkelig gøy var oppdraget vårt med å skremme livet av ten-leiren da 😀
Kle oss ut som pirater og zoombier osv. og lage løype gjennom skogen med skremmere ute på vakt 😀

Her får dere noen bilder^^Fikk inn madrassen.. men det var bare så vidt 😛

Ferdig med å slå opp telt, og på tide å bade^^

Buksa til Sigurd : D

Utrooolig effektivt for å stoppe neseblod!! : D

Tid får den årlige fotballkampen ;D

Tror sånn eeegentlig ikke gjengen fikk med seg så mye av den… 😛

Oss som pirater : D

Vår kjære prinsesse som ten-leir folka da skulle finne ;D

Vår kjære Kaptein ;D

Sigurd var skikkelig skummel xD
Han så skremmende ut, også slepte han metallspaden sin (fra biltema) over grusen! :O ^^

Vildeee : D

Helene og Egiiil : D

Takk til Ida og Vilde og meg selv for fine bilder 😀 ^^

11 kommentarer

 1. Marie sier:

  nice bilder rudolf ^^ svømme over elva naken? hva er det med deg og de merkelige klesvanene dine? xP

 2. Daniel sier:

  Ti still meg deg :L
  Takk^^ (mest credz til ida og vilde da :P)

 3. Marie sier:

  du kanke få meg til å ti stille ^^

 4. Daniel sier:

  Har skjønt detta ;P

 5. Marie sier:

  det er kunn en måte for å få meg til å holde kjeft, men tror ikke du ville kyssa meg ;P så du sliter litt med å få meg stille

 6. Daniel sier:

  Bare holda deg i armkroken så sier du ikke så mye mer.. 😛
  Dessuten kan jeg få en annen til å kysse deg ;P

 7. Marie sier:

  -.- hvorfor sa jeg det til deg…. ekke alltid jeg sovner (A) har bare skjedd hver gang du, Sindre og jeg har vært sammen.. >.<
  du kan vell det du ;P

 8. Helene sier:

  Haha x) De enkeltbildene va bare geniale da^^ Likte det av Sigurd^^ Æ husker knapt at du tok det bilde æ da.. ser ut som æ ikke har noen kropp! x)

 9. Daniel sier:

  Haha xD
  Ja, faktisk xD
  Hakke tenkt over det før nåå xP
  Men joa.. tok bilde av dere to da jeg kom ned igjen fra posten min og vi venta på ten-leir folka^^ (Rett før fakkelen min brant opp ser det ut til :P)
  Syns vi var skumle jeg (a) ^^

Skriv et svar