jul 20

Montebellorittet

Etterhvert vil jeg blogge om opptaksprøvene som har gjort at jeg har vært en måned uten internett og bloggmuligheter 😉
I mens blogger jeg litt om Montebello^^

Nå begynner det å bli farlig lenge siden Montebellorittet xD
Var jo tross alt i mai.. Men uansett.. Montebellorittet er et ritt med få utrente mennesker. Sykt mye dyre sykler. Veldig mange med sykler til flere titalls tusen kroner. Jeg stilte ihvertfall opp til start, og blei kjempefornøyd med første halvdel av løpet! Tok det litt vel forsiktig.. Kunne kanskje sykla litt mer i «gå-partiene», altså de mest kuperte distansene. Kanskje hadde jeg da hatt mer krefter til siste halvdel. Er så slitsomt å løpe med sykkel i terreng og gjørme 😉
Jeg følte ikke jeg hadde sliti meg ut, likevel hadde jeg nesten ikke krefter på slutten.

Jeg hadde så sykt ikke forventa pallplass, så jeg gadd ikke sjekke.. Da jeg kom hjem sjekka jeg plasseringa mi, og fant ut at jeg kom på 3. plass i min klasse!!
Det er over all forventning! Jeg blei litt skuffa over at jeg ikke hadde sjekka mens jeg var der.. Jeg gikk jo glipp av min egen premieutdeling! Min aller første! -.-‘
Ikke får man pokal når man ikke stiller til premieutdeling heller.. Men jeg snakka med en tidligere nabo som er med å arrangere rittet, og han fikk sendt premien til sportsbutikken i Sande, og mens jeg var på opptaksprøver var foreldra mine og henta den til meg 😉
Så da fikk jeg iallefall i det minste premien da : D

Den til høyre fikk jeg for noen år siden som belønning da jeg sykla i sluttpatruljen, som har som oppgave å sykle helt bakerst for å passe på at alle kommer seg gjennom og ikke ligger igjen i løypa et sted.. 😉
Den til venstre er for 3. plassen i klassen gutter 17-19 år^^

8 kommentarer

 1. Så gøy at du kom på tredjeplass da! ; D

 2. Daniel sier:

  Jammen jammen jammen ååå!
  Jeg gikk glipp av premieutdelinga!! :’/

 3. Silje sier:

  Heihei =)
  hoores ut som at du hadde hatt et bra loop, og en bra plasering =)

  haaper det ikke gaar saa lenge som dette til neste gang du blogger 😉

 4. Daniel sier:

  Kommer vel snart et innlegg om opptaksprøvane tenker jeg ;D

 5. Silje sier:

  Hehe 😛
  bra det =)

 6. Marie sier:

  flink du er rudolf ^^

 7. Daniel sier:

  ^^

 8. Savner deg på MSN, selv om vi prater nå, men jeg er ikke hjemme og da blir det ikke det samme..

  Gla i dæ, gøy å høre på deg når du sier det. ;pp

Skriv et svar