feb 14

Kakeeeee ;D

I morgen er siste dag i gamle jobben.
Når folk slutter eller skal på ferie der er det tradisjon å ha med kake..
Så i dag har jeg vært flink og bakt kake^^
Sjokoladekremkake faktisk : D
Og sett bittelitt på Ali Reza and the Reza’s ;D
Genialt program xD
Sett 4 episoder ellerno i helga xP
Også har jeg og foreldra mine, og tante og kjærsten hennes, og fettern min vært hos mormor og bestefar siden det er morsdag i dag 😀

Sånn her blei resultatet ;D

Hva synes dere som Ali Reza and the Rezas serien? ^^

EDIT: Kom på en ting til fra i dag! :O
Blei vekka klokka 09:30 i dag :S
Drømte at en alarm gikk.. og drømte at det var bra den gikk og sånt.. men husker ikke hvorfor det var bra.. også kom jeg til bevissthet, og var litt furt for at den vekte meg.. Ville bare sove videre også fikk foreldra mine ta seg av den.. Men hei! vent! de har vel dratt!? Jeg stabla meg på beina og snubla meg ut døra, trøtt i trynet, ut til det øredøvende fuglekvitteret, løp opp i gangen og grep telefonen.. «Hallo?» Det var så klart Sector alarm.. Lå allerede et tapt anrop på telefonen så jeg etterpå, så dem hadde nok ringt en gang allerede.. og prøvd å ringe en gang til.. Dem sa sitt passord, og jeg vårt, det vi skal si for å bekrefte at det er oss som svarer telefonen, og ikke en innbruddstyv.. Også kunne jeg slå den av og gå og legge meg.. <3

7 kommentarer

 1. Marie sier:

  du? du skal få lov til å bake til meg også ^^ den der så nemmelig veldig god ut ;P

 2. daniel sier:

  Takktakk^^
  Tjah.. kremen var iallefall god ;P
  Om selve kake er god gjenstår å se…
  Tenk om den ikke er noe god!! :O
  Aldri bakt den kaka før, nesten aldri bakt i hele mitt liv faktisk xD
  Bakne no kjeks og ananaskaker som liten, men ellers bakt veldig lite 😛

 3. Marie sier:

  tenker den er kjempe god jeg 😉

 4. daniel sier:

  Får satse på det^^
  Hvis du kommer ned hit og det er mer igjen skal du få ;P
  Vi er bare sånn bortimot 100 ansatte, så kan ikke love at det blir noe igjen 😛
  Er først og fremst min bås jeg har bakt til da 😉
  Så det er ikke sånn at jeg forventer at den skal holde til 100 mann 😛

 5. Marie sier:

  jammen kanskje det kommer et mirakel? sånn som Jesus mettet alle på tre fisker og to små brød? ^^,

 6. daniel sier:

  Kanskje det ;D

Skriv et svar