nov 02

Åpen hangar, prøver, øvelse og permisjoner

Så.. Da fant jeg ut at jeg skulle blogge igjen, for det er sånn ca alt for lenge sia.. x3
Litt sånn generelt hva som har skjedd i det siste:

Forsvaret har arrangert åpen hangar. Altså.. Det praktiske i forkant ordna de, og selve arrangementet tok klassen min og den andre BY-klassen seg av. Folk fikk prøve helikopter og F16 simulatorer, prøvesitte F16, prøve å slå hull i cocpit-glasset til F16 og en flyvinge, og se på diverse utstyr og bakkeraketter. Det ble også flyshow med F16 og Spitfire! Og folk kunne forsyne seg med pinnebrød, få cammo i trynet og bli fotografert ved forsvarets kjøretøy og se på våpnene til forsvaret. Forresten møtte jeg helt random på Steffen, en gammel klassekompis som jeg gikk i klasse med fram til og med 10. klasse! Han hadde visst fått seg dame sørpå og flytta ned hit..! Var litt spess.. På ettermiddagen var det VIP opplegg. Bedrifter som har betalt for å bli servert no luksusmat og litt godt og drikke til litt underholdning. Jeg stod da dørvakt. På kvelden var det en fantastisk awsome konsert i den andre hangaren!!! Da var jeg brannvakt.. Blei mye ståing..! Jobba 14 timer, og fikk sitte maks 1 time i løpet av de 14 timene!

Sånn ellers har vi hatt heldagsprøve i norsk.. Jeg valgte å analysere Al Gore sin 8 sider lange nobeltale.. Det var VELDIG mye å analysere, og jeg hadde bare 5 timer, så rakk ikke lese gjennom.. Følte alt bare var et eneste rot og at jeg endre opp på en 3’er hvis jeg var heldig.. Så var morro da jeg fikk den igjen og leste hele teksten og tilbakemeldingene! Var mye bedre enn jeg trodde, og jeg greide faktisk 5’ern! 😀

Samme dag var det duka for langperm, fra en onsdag kveld til og med søndag. Da var Susanne med meg til østlandet! Det var kos!! 😀 Hun kom godt overens med vennene mine fant jeg ut^^
Hun lagde litt liv på klubben på fredagen, også var vi en del i Svelvik da, og besøkte Kjell ;D

Mandag for ei uke sia var det tre dager med øvelse hvor vi skulle lære å bistå politiet. Skjønte ikke helt hvordan vi skulle lære å bistå politiet med å gjemme oss langt inne i skogen med mål om å ikke bli oppdaga, men okay.. Det var nå ihvertfall det vi gjorde. Første kvelden var chill.. Vi fikk i oppdrag å finne fram til en lavo, og der var det pølsefest! Grilla pølser og brus^^,
Vi fikk også demonstrasjon av snublebluss (som varsler fiender når de snubler i en tråd) og lysrakett (som kan lyse opp et område).
Dagen etter, etter å ha sniki oss til et område og plukka ut et område til telt, øvde vi med rødfis (jukseammo som bare lager lyd) på framrykningsmetoder. Vi øvde forøvrig en del på det å bevege oss som tropp rundt i skogen. Vi pakka sammen leiren og bevegde oss til det nye området. Vi hadde lyd og lysdisiplin, som vil si at vi ikke kan lage noe lyd eller bruke noen form for lys, dette for å ikke bli oppdaga. Samme disiplinen gjalt da vi slo opp leir, og hele natta gjennom. Nattkikkert fikk vi og.. Det var litt tøft^^
Fyringsvakta mi måtte jeg bruke på å reparere primus.. Siden alle 3 var defekte.. -.-’
Jeg var fyrings- og postvakt 12 timer tilsammen de to nettene, og sov 3 timer første natta, 4 timer andre natta. Blei lite søvn da vi var tilbake på leiern også. Aldri vært på trøtt på allmenfagtimer i hele mitt liv xD Merka ikke når jeg sovna en gang xP

Så, fredag 22. (bursdagen min) var det ny langperm! Helt til og med onsdag 26!! Lørdagen var jeg på sportsseminar, på kvelden i Svelvik og overnatta til søndagen. Søndagen feira jeg bursdag med familie og slekt. Det var kos! Mandagen satt jeg å fiksa en mobil jeg egentlig blei ferdig med på en time, men delen jeg bytta var teit.. Så satt mange timer pga det, og da helt bortkasta.. Må sende den inn.. Tirsdagen hjalp jeg søstra mi med noe i leiligheta hennes, og hjalp henne og Kleven med å bytte til vinterhjul. Også måtte jeg rydde i klær og flytte klærne mine over til et annet skap.. Som også onsdagen gikk med til, sammen med litt papirarbeid osv. før jeg måtte rette nesa mot Kjevik igjen 😉

Haloween helga har gått med på å feire Helene, Rebecca og Sigurds haloweenbursdag^^,
Kjempekos! Alle blei kjempeskumle! (Bortsett fra Egil som var.. joa.. skummel på en litt annen måte.. Han var transe.. Eller noe sånt xD

Rawr ;D

DIGGER det bildet her!! xD "Hei! Jeg heter Sigurd, alle ser opp til meg, og jeg digger det!"

Digger det bildet her og!! xD 😀

Digger det bildet her også så sykt! 😀 Minner skremmende mye om et bilde Stian fant fra filmen The Crow xD

Blitt litt film, spilling, mat, kaker, godis, tur ut i Lillestrøm sentrum i full forkledning og sminke.. og egentlig bare hatt det gøy ;D

Regnbuekaka var bare awsome!!!

Takk til Vilde for bilder!! <3  😀

Skal prøve å skrive litt oftere, og litt kortere ;D
Bloggast^^

6 kommentarer

 1. Marie sier:

  høres ut som en travel tid du har Rudolf, virker som du har hatt det veldig gøy da ^^ men jeg kommer til å fortsette å mase på blogging hvis det kommer til å gå like lang tid mellom hver gang 😛

 2. Daniel sier:

  Gikk bare 1,5 måneder da^^ (A)

 3. Marie sier:

  bare og bare… -.-

 4. Daniel sier:

  (A)

 5. Ser ut som du får MYE ut av dagene, kanskje litt for mye noen ganger. ;pp
  Mange fine bilder. ; D

 6. Daniel sier:

  Hehe^^
  Masse fine bilder ja^^
  Eneste jeg har tatt selv er det med Sigurd i midten ;P

Skriv et svar